Trilo-zuiginstallatie voor kleine voertuigen

De Amersfoortse fabrikant Trilo introduceert de T1. Deze zuiginstallatie is geschikt voor kleine transportvoertuigen, transporters en pick-up trucks. Met een vijf meter lange slang kun je bladeren, vuil en snoeiresten opzuigen.

De zuiginstallatie is voorzien van een Honda GX340-benzinemotor en heeft een vermogen van 8 kW (10,9 pk). Deze motor drijft de ventilator aan. De ventilator bestaat uit vier schoepen, heeft een diameter van 400 mm en creëert een luchtstroom van 180 m³/ min. De opvangbak heeft een inhoud van 1 m³. Dankzij een klep aan de achterkant kun je de bak legen.

De T1-zuiginstallatie is 209 cm lang, 150 cm breed en 160 cm hoog. Met een lege opvangbak weegt de installatie ongeveer 332 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.