Derde wiel vereenvoudigt bediening Nesbo-onkruidborstel

De Deense fabrikant Nesbo introduceert de UK 125 E. Deze onkruidborstel werkt volledig elektrisch. Volgens de fabrikant kun je op een acculading ongeveer 45 minuten met de machine aan het werk. Opvallend is het derde steunwiel die de bediening lichter maakt, aldus Nesbo.

De UK 125 E is voorzien van een B&S-elektromotor. De elektriciteit komt uit een 82 volt lithiumion-accu die een stroomsterkte van 5 ampère levert. De borstel heeft een diameter van 60 cm en bestaat uit negen borstelplukken. De borstel draait met ongeveer 100 tot 110 omwentelingen per minuut. De stand van borstel kun je mechanisch, met stappen van 25 mm, aanpassen. De machine weegt 52 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.