Nimos voorziet Posi-Trac van lithium-ijzerfosfaat accu

De Posi-Trac van Nimos was al verkrijgbaar met een loodzuur accu. En nu levert de fabrikant uit Rhenen de werktuigendrager ook met een lithium-ijzerfosfaat accu. Volgens de fabrikant kun je op een acculading een volle werkdag met de machine werken, zonder tussendoor bij te laden.

De Posi-Trac LT, zoals de machine heet, heeft een 51,2 volt accupakket en levert 831 Ah. De elektromotor, die een vaste as aandrijft, heeft een vermogen van 8 kW (11 pk). De machine is 298 cm lang, 118 cm breed en 200 cm hoog en heeft een wielbasis van 140 cm. Volgens de fabrikant weegt de machine 1.685 kg. Dat is maar liefst 455 kg lichter dan de Posi-Trac met loodzuur accu.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.