Favoriet

Werktuigendrager

Berky zelfrijdende werktuigendrager is klaar

GTJ, ofwel Green Technology Janssen, meldt dat de Berky zelfrijder klaar is voor de verkoop. De zelfrijder heeft standaard een driedelige giek, een draaibare cabine en kan uitgerust worden met verschillende werktuigen.

GTJ, ofwel Green Technology Janssen, meldt dat de Berky zelfrijder klaar is voor de verkoop. De werktuigendrager heeft standaard een driedelige giek, een draaibare cabine en kan uitgerust worden met verschillende werktuigen.

De zogenoemde Berky Trac 3700 heeft een viercilinder dieselmotor met een vermogen van 129 kW (175 pk). De inhoud van de dieseltank is 200 liter. De werktuigarm bestaat uit drie delen en heeft een bereik van 9,3 meter. De arm is 220 graden zwenkbaar. De hydrauliekopbrengst bedraagt 120l/min. Berky kan voor de Trac 3700 onder meer hydraulisch aangedreven klepelmaaiers leveren, evenals bodemfrezen, maaikorven, takkenscharen, stobbenfrezen en onkruidborstels.

40 km/u

In de werkstand rijdt de werktuigendrager maximaal 12 km/u. De maximale transportsnelheid is 40 km/u. De machine is 5,3 meter lang, 2,48 meter breed en 4 meter hoog. De bodemvrijheid is 0,40 meter.

Gerelateerde artikelen