Krachtigere accu voor Cub Cadet Infinicut-maaiers

Machinefabrikant Cub Cadet introduceert een 60 Ah lithium-accu voor de Infinicut-maaiers. Volgens de fabrikant kun je met de nieuwe accu, afhankelijk van de instellingen en omstandigheden, maximaal 6,5 uur maaien.

De nieuwe 60 Ah accu vervangt de 40 Ah variant. De 30 Ah versie die Cub Cadet al leverde, blijft verkrijgbaar. De accu’s passen op alle machines uit de Infinicut-serie. Zo ook in de nieuwe SM34 cirkelmaaier die de fabrikant in juli 2020 introduceerde.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie