Nieuwe Avant 760i TraX op rupsen

Avant presenteert een kniklader op rupsen. De 760i TraX, afgeleid van de 760i op wielen, heeft een hydrostatische aandrijving, heft maximaal 1.500 kg en haalt een vermogen van 42 kW (57 pk) uit een motor van Kohler.

De hydrostatische aandrijving bedient de vier rupsen onafhankelijk. De tracks hebben een breedte van 356 mm en een lengte van 1.118 mm. De hoogte van de rupsen is 688 mm en daarmee heeft de machine een grotere bodemvrijheid dan de kniklader waarvan hij afgeleid is. De maximale hefhoogte is ten opzichte van de ‘gewone’ 760i met 3,21 meter 11 centimeter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie