Kärcher komt met acht accumachines

Kärcher introduceert onder de naam Outdoor Power Equipment acht machines voor de professionele gebruiker.  Alle producten uit de serie hebbenr 36-voltaccu’s met een capaciteit van 6,0 Ah of 7,5 Ah.

De serie elektrische apparaten bestaat uit een bladblazer, kettingzaag, grasmaaier, grastrimmer, heggenschaar, bosmaaier, multitool en rugzakbladblazer. Alle apparaten zijn verkrijgbaar als zogeheten Bp-versie waarbij accu en snellader apart aangeschaft moeten worden of als Bp Pack versie waarbij accu en snellader meegeleverd worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie