Belgische dealers tuin- en parkmachines mogen open blijven

Dealers van tuin- en parkmachines in België mogen hun zaak openhouden. Dat heeft de overheid besloten. Sinds april, net na de eerste lockdown, mochten doe-het-zelfzaken met een algemeen aanbod aan bouwmaterialen weer open. Dat gold destijds niet voor dealers met de focus op tuinmaterieel.

Nu is er een ministerieel besluit en is duidelijk dat de sector van tuinmachines tijdens de huidige lockdownperiode wel open mag blijven.

Gracienne Geenens, verkoopdirecteur van Eliet en voorzitter van de groep Tuin en Groene zones van de brancheorganisatie Fedagrim : “Het is nu een belangrijke verkoopperiode van tuinmateriaal voor herfstwerkzaamheden zoals kettingzagen, houthakselaars of zaaimachines. Ik ben tevreden dat er rekening is gehouden met onze bezorgdheden die we geuit hebben tijdens de vorige lockdown-periode.” (Landbouwleven.be)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie