Hilltip komt met nieuwe sneeuwschuif voor pick-ups

De Finse fabrikant Hilltip breidt de Snowstriker-serie uit met een nieuwe sneeuwschuif, de 2600-VP. Het schuifbord is 10 cm hoger dan bij de 2400-VP, het 20 cm smallere model. Daardoor kan de schuif meer sneeuw verplaatsen bij een hogere rijsnelheid, aldus de fabrikant.

De Snowstriker 2600-VP heeft een 260 cm breed schuifbord, weegt 185 kg en is geschikt voor pick-ups. De schuif monteer je met een snelwisselsysteem aan de auto. Vervolgens sluit je de schuif aan op een 12 volt aansluiting. De hoek van de sneeuwschuif verstel je elektrisch met een joystick in de cabine. Zet je de schuif in een v-vorm, dan is de werkbreedte 235 cm. Werklampen boven het schuifbord verbeteren het zicht op het werk. Verder is de schuif voorzien van led breedtelampen en markeringsstokken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie