Rapid introduceert elektrische Uri E041

De Zwitserse fabrikant Rapid introduceert de Uri E041 éénasser met een vermogen van 4,2 kW (5,7 pk). Met het standaard accupakket van 40 volt/60Ah kan afhankelijk van de belasting 1 tot 6 uur worden gewerkt.

Het opladen van 0 naar 80 procent duurt met een standaard lader 4 uur en 45 minuten, met een snellader is dat anderhalf uur. Het volledig opladen van de accu met de standaard lader duurt 7 uur en 15 minuten.

De éénasser heeft een traploze wielaandrijving en een maximumsnelheid van 7,6 km/h vooruit en 3,6 km/h achteruit. De aftakas draait 880 toeren per minuut. Verder is de looptrekker voorzien van een W-LAN module waarmee de éénasser met het internet kan worden verbonden voor software updates en het uitlezen van de machine. (Foto: Rapid)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een antwoord