Nieuwe Eco Clipper FM4 Sport

LS Products introduceert de nieuwe Eco Clipper FM4 Sport. De 411 cm brede elektrisch aangedreven frontmaaier heeft vier onafhankelijk opgehangen maaidekken met elk drie messen.

De naam van de nieuwe maaier verraadt de toepassing: maaien van sport- en recreatievelden. In de sportvelduitvoering kan de frontmaaier ook maaien met onafhankelijk op te klappen zijdekken, zodat smallere passages tot 2,5m gemaaid kunnen worden. De maaier wordt gevoed door een generator die wordt aangedreven door de aftakas van de trekker.

Voor de Eco Clipper FM4 Sport wordt een minimaal trekkervermogen van 44 kW (60 pk) geadviseerd. De maaier weegt 640 kg. Inclusief generator weegt de combinatie 820 kg. De transportbreedte bedraagt 240 cm.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een antwoord