Favoriet

Verzorging

FSI T25-470 stobbenfrees

FSI Power Tech brengt een kleine gedragen stobbenfrees op de markt, de T25-470. De stobbenfrees is geschikt voor kleine trekkers van 19 tot 41 kW (25 tot 55 pk).

FSI Power Tech brengt een kleine gedragen stobbenfrees op de markt, de T25-470. De stobbenfrees is geschikt voor kleine trekkers van 19 tot 41 kW (25 tot 55 pk).

Met een hydraulische topstang beweegt de freeskop verticaal op en neer. Twee cilinders zorgen voor de horizontale beweging. De bediening van de hydraulische functies gaat met een joystick. De aftakas drijft de frees aan. Wegfrezen van een stobbe met een doorsnee van 50 centimeter gaat volgens de fabrikant in 10 tot 15 minuten. De machine zou door de korte en compacte bouw geschikt zijn voor mini-trekkers.

Importeur

Zowel Hissink & Zonen als Stierman distribueren in Nederland producten van FSI Power Tech. Het Deense bedrijf maakt stobbenfrezen voor aanbouw op kniklader, kraan of werktuigarm, stobbenfrezen met eigen motor en gedragen aftakas aangedreven stobbenfrezen. Hissink importeert de frezen voor aanbouw aan kranen, knikladers en armen. Stierman de aftakas aangedreven frezen en de frezen met eigen motor.

Gerelateerde artikelen