Favoriet

Verzorging

Professionele versnipperaar van 70 cm

De TW 150VTR van Timberwolf is uit te voeren met een speciale smalle trechter van 70 cm breed. Deze bepaalt meteen ook de buitenbreedte, waardoor deze machine op zijn rupsonderstel via normale deuren in de tuin kan komen.

De TW 150VTR van Timberwolf is uit te voeren met een speciale smalle trechter van 70 cm breed. Deze bepaalt meteen ook  de buitenbreedte, waardoor deze machine op zijn rupsonderstel via normale deuren in de tuin kan komen.

Met zijn geringe afmetingen is deze versnipperaar ook bijzonder geschikt voor werkzaamheden langs het spoor. De standaard trechter is 115 cm breed en demontabel. Beckx introduceert de 150VTR op De Groene Sector-beurzen in Hardenberg en Venray.

Verwisselbare beitels

De nieuwe Timberwolf heeft een 35 pk Kubota dieselmotor die voor een krachtige invoer zorgt. Toerentalschommelingen behoren bij deze machine tot het verleden. De invoerwalsen zijn voorzien van verwisselbare beitels. De invoer zelf is 15 cm breed en messen stellen na het slijpen is niet nodig. Ook verder is de machine onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Becx in Moergestel is de importeur.

Gerelateerde artikelen