Favoriet

Maaien

Nieuwe gazonmaaiers van Efco

Efco introduceert dit seizoen een nieuwe lijn luxe plaatstalen gazonmaaiers., bestaande uit twee series. Ze heten Allroad Plus4 en Allroad EXA4.

Efco-mecha-14mrtEfco introduceert dit seizoen een nieuwe lijn luxe plaatstalen gazonmaaiers., bestaande uit twee series.  Ze heten Allroad Plus4 en Allroad EXA4.

De Allroad Plus4 machines hebben van een maaidek met extra plaatdikte. De 4 in de type-aanduiding geeft aan dat de machine zowel te gebruiken is als achtervanger, achteruitworp, zij-losser en mulcher. Grote wielen zijn standaard op de Allroad-versies evenals wielaandrijving en centrale maaihoogte verstelling. De maaibreedte is 46 of 51 cm. De Allroad modellen hebben motoren van B&S of Emak en de maximale rijsnelheid bedraagt 3,6 km/h. Het gewicht varieert afhankelijk van model van 32 tot 36 kg en de prijsrange (eveneens afhankelijk van het model) loopt van € 519,-tot € 729,- incl. btw.

Nog luxer

De EXA4-uitvoering is nog luxer en heeft een ander profiel duwboom. Alle bekabeling is daarin veilig afgeschermd tegen beschadiging. Het stuur is veelzijdig verstelbaar en geeft een hoog bedieningscomfort. De kunststof voorbumper is voorzien van een handgreep en centrale hoogteverstelling is met één hand te bedienen.

Efco-mecha-14mrt