Favoriet

Beurs

21.469 bezoekers op Groen Techniek Holland

De eerste editie van Groen Techniek Holland in Biddinghuizen is afgelopen. Ruim 21.000 bezoekers kwamen af op het evenement voor professionals in de groene sector. Beursmanager Willem Bierema: “We hoopten op 15.000 bezoekers, dus ik ben tevreden.”

De eerste editie van Groen Techniek Holland in Biddinghuizen is afgelopen. Ruim 21.000 bezoekers kwamen af op het evenement voor professionals in de groene sector. Beursmanager Willem Bierema: “We hoopten op 15.000 bezoekers, dus ik ben tevreden.”

160 standhouders, 4.000 machines en kwalitatief goed bezoek. Dat is Groen Techniek Holland in het kort. Ondanks de fikse buien zo nu en dan is het evenement succesvol verlopen. Volgens Bierema waren de standhouders tevreden over de overzichtelijke opzet, de locatie en de parkeerfaciliteiten. Uit een kleine rondgang van Tuin en Park Techniek bleek dat ook de bezoekers tevreden waren.

Medewerkers van mechanisatiebedrijven, hoveniers, gemeentemedewerkers, importeurs, scholieren. Een gemêleerd publiek passeerde afgelopen week de stands. Velen gingen gericht te werk. Doelgericht naar de stand van, bijvoorbeeld, De Vor om daar de gewilde machine te bekijken. Of richting Dolmar, waar professioneel speedcarver Sander Boom kunstwerken uit boomstammen zaagde.

Tweede editie GTH

Komt er een tweede editie? Op de website van de beurs: Groen Techniek Holland vond plaats van 10 tot en met 12 september in Biddinghuizen en beleeft haar volgende editie in 2015, weer in de eerste helft van september.

Gerelateerde artikelen