Favoriet

Transport

Alliance Tire Group breidt bandenserie Multiuse 550 uit

De Alliance Tire Group breidt de Multiuse 550-bandenserie uit met vier nieuwe maten. De Multiuse 550 is een band voor trekkers en soortgelijke voertuigen die vooral op verharde bodems worden gebruikt. Met de vier nieuwe maten is de Multiuse er in 21 maten.

De Alliance Tire Group breidt de Multiuse 550-bandenserie uit met vier nieuwe maten. De Multiuse 550 is een band voor trekkers en soortgelijke voertuigen die vooral op verharde bodems worden gebruikt. Met de vier nieuwe maten is de Multiuse 550 er in 21 maten.

Volgens ATG zijn de Multiuse 550-banden multifunctioneel inzetbaar en daarmee ook geschikt voor voertuigen die de winterdienst ingaan. Een rubberen verbinding in de rubber profielblokken op de band, zorgt dat de band bij zeer lage temperaturen zijn eigenschappen behoudt.

Zijrichels en centrale richels zorgen dat band op zowel harde als zachte ondergrond doet wat er van verwacht wordt. De centrale richels minimaliseren rolweerstand op de harde weg, de zijrichels zorgen voor grip op zachte bodems.

Gerelateerde artikelen