Favoriet

Bedrijven

Subaru-Robin bij Stierman De Leeuw

Stierman De Leeuw, de nieuwe onderneming van de Royal Reesink, neemt de import van de Japanse Subaru-Robin-producten voor zijn rekening sinds 1 maart jongstleden. Het productgamma van Subaru-Robin bestaat uit generatoren, waterpompen en kleine motoren.

20150511_Subaru_bij_StiermandeLeeuw_1Stierman De Leeuw, de nieuwe onderneming van Royal Reesink, neemt de import van de Japanse Subaru-Robin-producten voor zijn rekening sinds 1 maart jongstleden. Het productgamma van Subaru-Robin bestaat uit generatoren, waterpompen en kleine motoren.

In eerste instantie haalt Stierman De Leeuw naast vervangingsmotoren de generatoren en waterpompen naar Nederland. Onder andere de Deense fabrikant FSI Powertech gebruikt Subaru-Robin-motoren op de stobbenfrezen. De distributie van FSI valt in Nederland ook onder de verantwoordelijkheid van Stierman De Leeuw. Net als de distributie van het Oostenrijkse Köppl dat op 95 procent van zijn tweewielige werktuigendragers Subaru-Robin-motoren monteert.

Dealernetwerk

Stierman De Leeuw zal in Nederland dus ook de Subaru-Robin-motoren op de markt zetten en daarvoor producenten benaderen die de motor af gaan nemen voor eerste montage. Stierman De Leeuw werkt aan het opzetten van een dealernetwerk.

20150511_Subaru_bij_StiermandeLeeuw_3

Gerelateerde artikelen