Favoriet

Onkruidbestrijding

Meclean verbetert heetwater onkruidbestrijders

De Nederlandse reinigingsmachinefabrikant Meclean presenteert tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de nieuwe modellen van de Aqualutions WSI en WSII. Deze heetwater onkruidsbestrijdingsmachines hebben een verhoogde watercapaciteit en stabiele watertemperatuur.

De grootste verbetering is volgens de fabrikant het gebruik van het water. De capaciteit neemt toe met 50%, waardoor de chauffeur sneller over de te bewerken verhardingen kan rijden. Door het gebruik van nieuw materiaal en een andere accu neemt het gewicht van de machine af. De omvang van de machine blijft gelijk.

TCS

De nieuwe reinigers zijn voorzien van het Temperature Control System (TCS). Dit systeem vermindert de schommelingen in de watertemperatuur en houdt de temperatuur op 99,5 graden. Door de constante waarde is een gelijke werksnelheid mogelijk, aldus de Nederlandse fabrikant.

Milieuvriendelijk

De aandrijving van de Aquasolutions onkruidbestrijders is volledig elektrisch. Een vernieuwde accu verhoogt de werktijd tot tien uur. Een LPG-brander verwarmt het water. In vergelijking tot een dieselbrander ligt de uitstoot veel lager en neemt het onderhoud af.

20150113_Weedsolution_compact_heetwater_onkruidbestrijder

Gerelateerde artikelen