Favoriet

Trekkers

Nieuwe 2R-compacttrekkers van John Deere

De Amerikaanse fabrikant John Deere komt met twee nieuwe compacttrekkers; 2026R en 2036R. De trekkers hebben een vermogen van 19,1 kW (26 pk) en 26,5 kW (36 pk) en zijn zowel met als zonder cabine verkrijgbaar.

Bij het ontwerp van de trekkers hield de fabrikant extra rekening met het comfort van de bestuurder. Een kantelbaar stuur, luchtgeveerde stoel en cruisecontrol maken het werken met de trekkers aangenamer, aldus de fabrikant. Met de eThrottle-functie verhoogt of verlaagt de machine automatisch het motortoerental, terwijl de cruisecontrol de rijsnelheid constant houdt. De fabrikant voorziet de trekkers van het CommandCut-hefsysteem. Volgens de fabrikant pas je via een draaiknop of een hendel de hoogte snel en nauwkeurig aan.
De John Deere 2026R heeft een vermogen van 19,1 kW (26 pk).

Maaidek

De trekkers beschikken over een aftakas aan de voor- en achterzijde. Net als bij de 3R- en 4R-serie past er een AutoConnect-maaidek onder de trekker. Hiermee bouw je de trekker om tot een grote zitmaaier. Het maaidek wordt aangedreven via een aftakas aan de onderkant de trekker. Voor de nieuwe trekkers ontwierp John Deere twee nieuwe voorladers.