Favoriet

Transport

Nieuwe quad en transporter van Polaris

De Amerikaanse fabrikant Polaris levert een nieuwe quad en transporter. De XP1000 is de snelst accelererende quad uit de sportsman-serie. De General 4-transporter is geschikt voor vier personen.

De Amerikaanse fabrikant Polaris levert een nieuwe quad en transporter. De XP1000 is de snelst accelererende quad uit de sportsman-serie. De General 4-transporter is geschikt voor vier personen.

De sportsman XP1000 heeft een vermogen van 67,1 kW (90 pk). Volgens de fabrikant trekt de quad in 2,14 seconden op naar 48,3 km/h. De transmissie heeft een hoge en een lage groep. Verder beschikt de quad over ’throttle control’. Hiermee regel je de vermogensafgifte. In de perfomance-stand trekt de quad extra snel op en in de work-stand wordt de vermogensafgifte gedoseerd. De standaardmodus is geschikt voor een gemiddelde afgifte.

Bluetooth

De Sportsman XP1000 is voorzien van bluetooth. Je smartphone maakt verbinding met de quad. Op het display op het stuur kun je aflezen of je gebeld wordt of een bericht ontvangt. Volgens de fabrikant mis je zo geen oproepen en kun je besluiten om te stoppen en je telefoon uit je zak halen.

Polaris 1000

Transporter

In 2015 introduceerde Polaris al de General-serie. Deze serie breidt de fabrikant nu uit met een vierzitter. Onder de motorkap ligt een 74,6 kW (100 pk) sterke Prostar-motor. Achter de achterstoelen zit nog een bagagebak met een inhoud van 48 liter. Volgens de fabrikant zorgt de extra grote wielbasis van 287 centimeter voor een stabielere wegligging.

Polaris General 4

Gerelateerde artikelen