Favoriet

Werktuigendrager

Nieuwe werktuigendrager van Nilfisk

Op de Demopark in Hörselberg toonde Nilfisk een nieuwe werktuigendrager, de City Ranger 3070. De machine heeft een vermogen van 50 kW (67 pk).

Op de Demopark in Hörselberg toonde Nilfisk een nieuwe werktuigendrager, de City Ranger 3070. De machine heeft een vermogen van 50 kW (67 pk).

Dankzij de knikbesturing draait de machine kort. Volgens de fabrikant bedraagt de binnenste draaicirkel 825 millimeter. Om snel van werktuigen te wisselen, beschikt de Ranger 3070 over een snelwisselsysteem. Dit systeem zat ook al op de eerdere Ranger 2250.

Cabine

Volledig nieuw is de motorkoeling. “De koelventilator produceert minder lawaai, maar verdubbelt wel het koeleffect”, aldus de fabrikant. De cabine biedt de nodige comfort. Zo is de stoel luchtgeveerd. De bedieningselementen zitten in de armleuningen en veren mee met de stoel. Verder zit er naast de bestuurdersstoel een koelvak. Zo blijven je broodjes en drinken ook zomerdag lekker koud.

De machine is 3,69 meter lang, 1,22 meter breed en 2,0 meter hoog. De Ranger 3070 weegt zonder werktuigen en opbouw 1.710 kg.

Gerelateerde artikelen