Favoriet

Laadtechniek

GTH 2017: Giant D337T X-tra met grotere kiplast

De D337T-kniklader van Tobroco-Giant is nu ook leverbaar als X-tra model. Bij deze machine is het voorframe lager, waardoor het zwaartepunt lager ligt. Hierdoor is de machine stabieler en kan hij meer tillen.

De D337T-kniklader van Tobroco-Giant is nu ook leverbaar als X-tra model. Bij deze machine is het voorframe lager, waardoor het zwaartepunt lager ligt. Hierdoor is de machine stabieler en kan hij meer tillen.

Het standaard model van de D337T tilt 1.450 kg. Het X-tra model kan 2.054 kg tillen. Naast de stabiliteit is ook het zicht naar voren beter. De kniklader heeft een drie cilinder Kubota-dieselmotor met 24,2 kW (33 pk). De machine weegt 2.200 kg, inclusief grondbak. De hefhoogte bedraagt 2,45 m.

Hogere rijsnelheid

De machine beschikt over een hydrostatische vierwielaandrijving. De machine haalt een maximale snelheid van 18 km/h. Er is ook een heavy-duty-uitvoering van de D337T X-tra leverbaar. Deze machine heeft een zwaardere hydrauliekpomp, een tweede versnelling (0 tot 20 km/h) en extra trekkracht.

Cabine

Standaard is de nieuwe kniklader voorzien van een veiligheidsdak met veiligheidsdeuren. De machine kan ook uitgevoerd worden met een luxe veiligheidsdak, neerklapbaar veiligheidsdak of cabine.

Gerelateerde artikelen