Favoriet

Reinigen

Volledig elektrische veegmachine van Dulevo

De Italiaanse fabrikant Dulevo introduceert de D.Zero², een volledig elektrische veegmachine. Volgens de fabrikant kun je op een acculading een volle werkdag met de machine aan de slag.

De Italiaanse fabrikant Dulevo introduceert de D.Zero², een volledig elektrische veegmachine. Volgens de fabrikant kun je op een acculading een volle werkdag  aan de slag.

De veegmachine is voorzien van twee lithiumaccu’s. Volgens de fabrikant werkt de machine ongeveer acht tot negen uur op een acculading. Het opladen duurt, afhankelijk van het type oplader, ongeveer drie tot vijf uur.

Wendbaar

De machine heeft een werkbreedte van 1,75 tot 3,20 meter. Om het vuil los te weken spuit de veegmachine ook water op het oppervlak. In totaal draagt de machine 420 liter water met zich mee. Het vuil wordt opgezogen en opgevangen in een bak met een inhoud van 2,1 m³. Deze bak kun je lossen op een hoogte van 1,45 meter. Zo kun je het vuil direct in een aanhanger, kieper of vuilcontainer dumpen. De machine is voorzien van knikbesturing en is daardoor erg wendbaar. De D.Zero² heeft een draaicirkel van ongeveer 2 meter.

Cabine

De cabine biedt ruimte voor twee personen. Midden in het stuur zit een display waarop je alle gegevens van de machine kunt aflezen. Met een joystick in de rechter armleuning bedien je de borstels. De cabine is voorzien van radio, airco en verwarming.