Favoriet

Onkruidbestrijding

Ökotherm-heetwaterinstallatie met elektrische wielaandrijving

Stadiko en Keckex hebben samen de nieuwe Ökotherm-heetwaterinstallatie ontwikkeld. Deze installatie staat op een chassis met elektrische wielaandrijving en kun je daardoor eenvoudig verplaatsen.

Stadiko en Keckex hebben samen de nieuwe Ökotherm-heetwaterinstallatie ontwikkeld. Deze installatie staat op een chassis met elektrische wielaandrijving en kun je daardoor eenvoudig verplaatsen.

De heetwaterinstallatie is voorzien van meerdere accu’s. Deze accu’s leveren de elektriciteit voor de wielaandrijving. De stuurboom van de installatie is vergelijkbaar met die van een palletwagen. Met een aantal knoppen op het stuur bepaal je de rijrichting en activeer je de pomp.

Sproeidek

De installatie heeft een eigen watertank met een inhoud van 280 liter. Bovenop de tank zit een haspel met 20 meter slang. Met een handlans kun je zo de moeilijk bereikbare plekken spuiten. Standaard krijg je twee sproeikoppen bij de installatie. Eén voor het sproeien van heetwater en één voor het spuiten onder hogedruk. Verder zit er achterop het voertuig ook een sproeidek. Dit dek klap je omlaag, waarna je ook het onkruid op grotere oppervlaktes kunt bestrijden.

De installatie is 147 cm lang en 68 cm breed en past dus door bijna iedere deur, aldus de fabrikant.

Gerelateerde artikelen