Favoriet

Transport

Compacte werktuigendrager van Fort

De Italiaanse fabrikant Fort heeft een nieuwe werktuigendrager. De MPM30D is met of zonder cabine verkrijgbaar. Met het snelwisselsysteem verwissel je de werktuigen gemakkelijk, benadrukt importeur Marcel van Dyck.

De Italiaanse fabrikant Fort heeft een nieuwe werktuigendrager. De MPM30D is met of zonder cabine verkrijgbaar. Met het snelwisselsysteem verwissel je de werktuigen gemakkelijk, benadrukt importeur Marcel van Dyck.

De Fort MPM30D is voorzien van een Kubota-motor. Dit blok heeft een vermogen van 21,5 kW (29,5 pk). De werktuigendrager haalt een maximale rijsnelheid van 20 km/h. Alle vier de wielen worden hydrostatisch aangedreven. De MPM30D heeft een trekvermogen van 750 kg en een laadcapaciteit van 500 kg aan de achterkant. De hefinrichting tilt werktuigen van maximaal 200 kg. De frontaftakas wordt hydraulisch aangedreven.

1.100 kg

De werktuigendrager is 1 meter breed. Door de knikbesturing stuurt de machine kort. De draaicirkel bedraagt 1,54 meter. Met cabine weegt de machine ongeveer 1.100 kg, zonder cabine is hij 250 kg lichter.

De Belgische machinedealer Marcel van Dyck importeert de machines van Fort naar de Benelux.

Gerelateerde artikelen