Favoriet

Werktuigendrager

Reform-werktuigendrager met hybride aandrijving

De Oostenrijkse fabrikant Reform presenteert de Metron P48 RC bestuurbare werktuigendrager. Een benzinemotor drijft een generator aan. Deze opgewekte elektriciteit wordt opgeslagen in een accu, vanwaar het naar de wielmotoren gaat.

De Oostenrijkse fabrikant Reform presenteert de Metron P48 RC bestuurbare werktuigendrager. Een benzinemotor drijft een generator aan. De opgewekte elektriciteit wordt opgeslagen in een accu, vanwaar het naar de wielmotoren gaat.

De Metron P48 RC heeft een Kubota-benzinemotor. Dit blok heeft een vermogen van 35,3 kW (48 pk). De motor drijft een generator aan. De opgewekte energie gaat naar een grote accu. Een deel van de energie gaat naar de elektrische wielmotoren. Ook het sturen gebeurt elektrisch.

Standaard heeft de werktuigendrager een fronthef met pto. De pto wordt mechanisch aangedreven. Eventueel kun je achterop nog een hefinrichting laten opbouwen. De Metron P48 RC weegt ongeveer 1.000 kg.

Live-beelden

De werktuigendrager bedien je met een afstandsbediening die een bereik heeft van maximaal 400 meter. Via een 4,3 inch scherm op de machine zie je de status van de machine, zoals de laadstatus van de accu. Optioneel kun je een camera opbouwen. De beelden van deze camera zie je live terug op het scherm in de afstandsbediening.