Favoriet

Werktuigendrager

Reform eenasser met vernieuwde bediening

De Oostenrijkse machinefabrikant introduceert de nieuwe RM16 eennasser. Vernieuwend is de bediening. Met de linkerhandgreep bepaal je de rijrichting. Met de rechterhandgreep pas je de rijsnelheid aan.

De Oostenrijkse machinefabrikant Reform introduceert de nieuwe RM16 eennasser. Vernieuwend is de bediening. Met de linkerhandgreep bepaal je de rijrichting. Met de rechterhandgreep pas je de rijsnelheid aan.

Reform noemt de vernieuwde bediening DualDrive. De aparte bediening levert meer gemak op voor de gebruiker, aldus de fabrikant. De powershuttle-functie biedt de mogelijkheid om al rijdend van rijrichting te wisselen. De machine blijft op de ingestelde snelheid rijden.

Sturen

De machine is voorzien van een 10,3 kW (14 pk) sterke motor. De aandrijving verloopt hydrostatisch. De snelheid is traploos aan te passen. De eenassige trekker stuur je met behulp van de remhendels. Door één van de hendels volledig dicht te knijpen, stuurt de trekker ‘zeroturn’.

Het lage zwaartepunt en de brede as voorkomen kantelen op hellingen. De machine kan hellingen tot een hoek van 120 graden aan, aldus de Oostenrijkse fabrikant.

Gerelateerde artikelen