Favoriet

Beurs

GTH 2019: De vierde editie

De vierde editie van GroenTechniek Holland vindt volgende week (10 t/m 12 september) plaats in Biddinghuizen. Noviteiten te over voor de groene en grijze sector met als grootste nieuws hoogstwaarschijnlijk het maaivoertuig voor snelverkeer van Hemos en Veldhuizen.

De vierde editie van GroenTechniek Holland vindt volgende week (10 t/m 12 september) plaats in Biddinghuizen. Noviteiten te over voor de groene en grijze sector met als grootste nieuws waarschijnlijk het maaivoertuig voor snelverkeer van Hemos en Veldhuizen.

Het openlucht event, in 2017 nog goed voor 16.000 bezoekers, huisvest net als de vorige editie 400 merken. Dit jaar zijn er een aantal nieuwkomers, waaronder Goldstone, leverancier van reinigingsmachines en Inter-Techno, leverancier van schrankladerfabrikant Bobcat.

Alles over de beurs, waaronder de noviteiten, lees je in de nieuwste uitgave van vakblad Tuin en Park Techniek. Dit jaar viert het vakblad haar 25-jarig jubileum. En om dat te vieren maakt u kans op mooie prijzen. Meer weten? Bekijk het hier en bezoek ons volgende week op stand 2.09.