Favoriet

Beurs

Organisatie De Groene Sector Vakbeurs introduceert nieuwe beurs

Easyfairs, de organisatie achter onder andere De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, presenteert een nieuwe vakbeurs voor de groensector; Tuin & Park Expo. Tuin & Park Expo vindt iedere twee jaar in de oneven-jaren plaats. De eerste editie is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Volgens de organisatie is Tuin & Park Expo een kennis- en productevenement voor beslissingsbevoegde professionals die werkzaam zijn in de groensector. Je kunt onder meer stands bezoeken en kennissessies, product pitches en demonstraties volgen.

Tegelijkertijd vindt op de bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem Tuin & Park Exclusief plaats. Dit evenement is gericht op tophoveniers en tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers. Over dit evenement deelt de organisatie nog weinig informatie. Easyfairs laat weten dat zij momenteel de laatste hand aan het concept leggen.

Belgische groenpressionals

Ramon Schlepers, beursorganisator van Easyfairs, laat weten dat het idee om een nieuwe beurs te organiseren voor de beslissers in de groene branche al een tijdje in hun hoofd zat. “De locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, want in de regio Zuid-Holland is een grote populatie hoveniers- en groenbedrijven. Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals”, aldus Schlepers.

Hardenberg

Easyfairs blijft naast Tuin & Park Expo ook De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg organiseren. Schlepers: “Ondanks dat De Groene Sector Vakbeurs de nodige raakvlakken heeft met Tuin & Park Expo, onderscheiden we ons met dit nieuwe concept vooral op het gebied van innovaties en kennisdeling. Bovendien richt Tuin & Park Expo zich specifiek op de beslissingsbevoegden.”

Gerelateerde artikelen