Video: Stalbezoek in Laren

De familie Meuleman uit Laren (gld) heeft een nieuwe stal gebouwd, voorlopig nog met 100 ligboxen en 80 koeien. Deze stal voldoet aan de normen van Maatlat Duurzame Veehouderij.

Met twee gereviseerde tweedehandse fullwood melkrobots melken zij een rollend jaargemiddelde van 8600 liter. De ligboxen zijn samen met de stalinrichter ontworpen. De koeien liggen op mono-waterbedden. De hoogfrequente tl-buizen worden via een computer geregeld. De emissiearme vloeren in deze stal zijn de Welzijnsvloer W4 van HCI Betonindustrie en de Ecovloer van Veld-V-Beton.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.