Nieuw demopakket met machines Evers Agro

Evers Agro komt in de nazomer met een demonstratie-pakket aan machines. Volgens het bedrijf wordt graslandverzorging vaak onderschat en dus wordt onder meer een graslandbeluchter aangeboden.

Naast de beluchter bevat het demopakket ook een graslandwoeler voor het doorbreken van diepere verdichtingen en de Evers Grass Profi. De machines in het pakket hebben allemaal een werkbreedte van drie meter.

Evers Agro is van mening dat melkveehouders veel efficiëntie kunnen winnen op hun graslandpercelen. Met de introductie van het demopakket hoopt het bedrijf veehouders te helpen met onder meer het voorkomen van holle plekken, onkruiddruk, natte plekken en verdichting.

Evers

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.