Nieuwe bouwlandbemester van Berkers Techniek

In de productcatalogus van Berkers Techniek staat een nieuwe bouwlandbemester. Standaard is de machine voorzien van onder meer 21 verende tanden, een hydraulische vergrendeling, geharde stalen bussen in draaipunten en een snelkoppelblok.

De bemester heeft een werkbreedte van 6.720 mm en is voorzien van vier loopwielen (10.0/80-12 BKT 10PR TL). Het complete gewicht van de bemester is 2.100 kg. De afmetingen voor transport zijn 2,70 m breed en 3,16 m hoog.

Naast de 21-tands heeft Berkers ook een 23 variant. Die bemester heeft een werkbreedte van 7.360 mm. De transporthoogte van de machine wordt daardoor 3,46 m. De breedte verandert niet. De iets grotere machine weegt 200 kg zwaarder dan de kleinere variant. Voor een werkbreedte van 8 meter is het mogelijk te kiezen voor een 25-stands bemester. Vanzelfsprekend wordt de transporthoogte iets hoger evenals de –breedte: 3,65 m hoog en 3 m breed. Het gewicht van de grootste machine is 2.600 kg.

Bouwlandbemester

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.