Fendt werkt aan silagewagen

Fendt_katana-Fendt maakte op de Sima bekend dat het een silagewagen aan het productgamma wil toevoegen. De Duitse fabrikant laat weten dat het, nu de Katana in praktijk is, zich verder wil ontwikkelen als full liner.

Het duurt nog een tijdje voordat Fendt een silagewagen kan presenteren. Daarbij komt dat het nog niet bekend is of Fendt de wagen in eigen beheer gaat ontwikkelen of dat er eentje wagen wordt gekocht.

Technische gegevens over de wagen zijn er nog niet, maar Agco topman Martin Richenhagen is nu al zeer overtuigd van het succes van de wagen: “Ik zal verbaasd zijn als de nieuwe silagewagen niet een gouden medaille wint op de Agritechnica.” (Profi.com)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

1 Reactie op Fendt werkt aan silagewagen

  1. Avatar Steven Vale schreef:

    Great picture 🙂