Kuhn introduceert nieuwe gedragen hark

GA 6501 PMachinefabrikant Kuhn introduceert een nieuwe hark met twee rotoren en middenafleg, de GA 6501 P. De hark is gedragen en heeft daarom geen transportwielen.  In transportstand blijft de machine onder een hoogte van vier meter.

Doordat de hark in de hef wordt gedragen is volgens Kuhn een trekker met een vermogen tussen de 66 en 88 kW (90 en 120 pk) nodig. De werkbreedte van de GA 6501 P kan traploos worden ingesteld van 5,55 m tot 6,40 m. De breedte van het zwad kan varieren tussen 1.05 en 2 meter.

Onder elke rotor zijn vier zwenkende loopwielen gemonteerd. De machine volgt de bewegingen van de trekker. Op hellingen heeft de machine volgens Kuhn niet de neiging om de helling af te zwenken. Wisselen tussen werkstand en kopakkerstand gaat door het heffen en laten zakken van de rotoren.

GA 6501 P 02

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.