DeLaval installeert 200e Herd Navigator

Melkmachinefabrikant DeLaval installeerde in maart de 200e Herd Navigator. Het slimme systeem staat op Ferme Le Bailli. Een melkveebedrijf in het Belgische Soignies.

Familie Devroede, die het bedrijf runt, zag dat het systeem na ruim een maand interessante gegevens ging leveren. “Een goede maand na de installatie beginnen we nu de vruchten te plukken van onze investering.” Devroede melkt met de koeien op het bedrijf met drie DeLaval melkrobots.

In totaal meten de Herd Navigator systemen van DeLaval bij meer dan 35.000 koeien de gezondheids-, vruchtbaarheids- en energiebalansstatus, zo laat de fabrikant weten. Dat moet er voor zorgen dat je als veehouder in vroeg stadium koeattenties door krijgt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.