Nieuwe bunkerhakselaar van Duitse makelij

De Duitse firma Lomma Sachsen gaat de Bunker Pro-DX-4, een zelfrijdende bunkerhakselaar, produceren. De machine, ontworpen door Gilles in België, is samengesteld met onderdelen van grote fabrikanten.

New Holland en Krone

De cabine komt uit de fabriek van New Holland. De hakselonderdelen komen uit de Big X van fabrikant Krone. Het vermogen haalt de Bunker Pro-DX-4 uit een 880 kW (1.200 pk) motor van Liebherr.  De componenten worden gemonteerd op een scharnierend frame. Achterop het frame wordt een bunker met een inhoud van 42 kuub gebouwd.

Eerste al verkocht

Marc van Goey, algemeen directeur van Lomma GmbH Sachsen: “De vraag naar de Bunker Pro-DX-4 is op gang gekomen. Vorig jaar is het eerste exemplaar al verkocht aan de Belgische loonwerker Agri Huart. Ook zijn er al meerdere orders binnengekomen.” 

Lomma_Bunkerhakselaar

Lomma_Bunkerhakselaar02

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.