Designupdate Vredo Agri Serie-doorzaaimachines

De alom bekende Vredo Agri Serie-doorzaaimachines krijgen qua design een update. De zaadbak en het deksel krijgen rondere vormen. De zaadbak heeft een blitse streep gekregen. Samen met de nieuwe led-verlichting moet dat zorgen voor een stoer voorkomen.

Maar de Vredo Agri Serie-doorzaaimachine is functioneel ook verbeterd. Ter bescherming van de roeras is een zaadrooster aangebracht welke tevens als zeef dient. Dankzij gasveren is het deksel makkelijker te openen. Op de aandrijfkast, waarmee je ook de zaaddosering instelt, wordt een nieuwe spindelverstelling gemonteerd. Daarmee zou het instellen nauwkeuriger en makkelijker gaan.

Andere series volgen

Afdraaien kan makkelijker en nauwkeuriger bij de nieuwe modellen. Dat komt doordat de afdraaibak nu uit twee delen bestaat. Vanaf medio 2016 komt de nieuwe Vredo Agri Serie gefaseerd op de markt. Later zullen ook de Sport, Compact en Supercompact een update krijgen.

20151119_Vredo_Agri_doorzaaimachine

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.