Eurotier 2016: Lely afwezig

Melkrobotfabrikant Lely is niet aanwezig op EuroTier 2016. Dat meldt het Duitse Agrar Technik. De reden zou de slechte situatie in de melkveehouderij  zijn. Met de afmelding wil de fabrikant solidair aan de melkveehouder zijn.

Volgens Profi gaat Lely de geplande uitgaven voor de beurs gebruiken om boeren te helpen. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van het geven van kortingen op onderhoud. De fabrikant wil daarmee laten zien dat het het harde werken van de melkveehouder erkent en wil belonen.

Lely_Astronaut_A4

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.