SIMA 2017: Stalhulp Emily

De op SIMA gepresenteerde Emily AM317 kan de roosters schuiven en de boxen uitvegen en instrooien in één werkgang. Maar ook voor overig werk in en rond de stal kan de driewielige Emily AM317 van dienst zijn.

Voor de 700 kg wegende stalhulp heeft de Franse fabrikant nu de zelfladende Micro’dis-instrooier met 700, 850 of 980 liter inhoud met of zonder roterende borstel. De instrooier is geschikt voor rulle producten zoals droge fractie en zaagsel. Verder is er een palletvork met veegmodule en een rubber schuifblad. De stalhulp tilt maximaal 900 kg.

De Emily AM317 draait om haar as dankzij het sturende achterwiel, de draaicirkel is 135 cm. Onder de motorkap ligt een tweecilinder Kohler-dieselmotor met 12 kW (17 pk). De Emily AM317 met complete Micro’dis kost zo’n 20.000 euro. Emily bouwt vooral gedragen werktuigen voor de verwerking en verdeling van stooisel en ruwvoer.

20170228_sima_emily-stalhulp_1 20170228_sima_emily-stalhulp_2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.