Automatisch smeersysteem voor zelfladende voermengwagens BvL

BvL introduceert een centraal automatisch smeersysteem voor het snijraam van nieuwe, maar ook bestaande zelfrijdende V-mix Fill Plus LS-voermengwagens.

De Fill Plus LS-voermengwagens van BvL hebben een snijraam met bewegend mes, zoals we kennen van kuilvoersnijders. Een bewegende klep laat het afgesneden voer vervolgens in de mengkuip. Volgens BvL is regelmatig smeren van grote invloed op de levensduur van het snijraam. Daarom heeft het een automatisch smeersysteem ontwikkeld. Het systeem kan overigens ook op bestaande zelfladende BvL-voermengwagens worden gebouwd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.