Compacte koeborstel van Suevia

Suevia, de fabrikant van onder meer drinkbakken, komt met de EasyCleaner. Door het compacte formaat is de borstel ook geschikt voor kleinere ruimtes, benadrukt de fabrikant.

Bij aanraking door de koe schakelt de borstel automatisch in. Vervolgens draait de borstel ongeveer twee minuten. Bij iedere inschakeling wisselt de borstel van draairichting. Hierdoor gaat de borstel langer mee. De borstel heeft een diameter van 80 cm. Volgens de fabrikant zorgt het grote borsteloppervlakte voor een gelijkmatig massage. Bij een verhoogde weerstand, bijvoorbeeld door opgedraaide staart, stopt de borstel en wisselt hij van draairichting.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.