ATH 2018: Mammut voegt kuilwals en verdeler samen

De Oostenrijkse fabrikant Mammut voegt haar kuilwals en Silo Fox 245 Titan-kuilverdeler samen. Beide werktuigen zijn niet nieuw, echter werden de wals en verdeler niet eerder gecombineerd tot één werktuig.

De verdichtingswals weegt 1.350 kg (zonder water) en heeft een breedte van 260 cm. De wals is voorzien van een extra frame waaraan je de verdeler hangt. Het gaat hier om de Mammut Silo Fox 245 Titan. Deze verdeler heeft een breedte van 245 cm en een diameter van 115 cm. De verdeler weegt 750 kg.

Fries idee

Het idee om beide werktuigen te combineren is ontstaan bij een Friese veehouder. Hij hangt de combinatie aan zijn verreiker. Op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen was de combinatie voor het eerst te zien.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.