Holaras voegt vijzelmixer toe aan Mammoet-serie

Hoopman Machines uit Aalten (Gld.) voegt een nieuw type mixer toe aan de Holaras Mammoet-serie. Naast een mixer met vleugels is de Mammoet nu ook te bestellen met een vijzelmixer.

Het nieuwe type Mammoet is voorzien van een mixerframe met een afmeting van 70×70 cm. De diameter van de mixvijzel is 60 cm en de lengte is 40 cm. De vijzel is in een compact tunnelhuis gemonteerd waardoor de stuwkracht en mestverplaatsing optimaal zou moeten zijn. Net als de overige typen Holaras mestmixers is de aandrijfas in ‘baggerlagers’ gemonteerd. Doordat deze goed tegen vervuilde omstandigheden kunnen zou dit de levensduur van de mixers ten goede moeten komen.

Lengtes

Standaard zijn de mixers te bestellen in lengtes van 4, 5 of 6 meter. Op wens zijn andere lengtes leverbaar. Optioneel zijn onder andere een driepuntsaansluiting en omkeerkast leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.