VIDEO: Dubbeltest Elho V-Twin 750 en 950S zwaders

De firma Groenewegen in Warmenhuizen (NH) haalt het complete programma zwaders van de Finse fabrikant Elho naar Nederland. Hoe doen de machines het onder Nederlandse omstandigheden? Veehouderij Techniek testte de Elho V-Twin 750 en V-Twin 950 Super tijdens de eerste snede.

De Elho V-Twin 750 is het instapmodel. De werkbreedte is hydraulisch instelbaar van 3 tot maximaal 8 meter. De Elho V-Twin 950S is met 3.500 kg schoon aan de haak, flink zwaarder dan de 750. Bovendien scharniert de aanbouwbok pas anderhalve meter achter de kogels. Daardoor is een grote trekker of flinke set frontgewichten nodig om de voorwielen aan de grond te houden.

Alle technische gegevens, de testresultaten, de plussen en de minnen zijn te lezen in het nieuwste nummer van vakblad Veehouderij Techniek.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.