Man@Machine introduceert Shade Haven

Importeur Man@Machine introduceert de Shade Haven in Europa. De Shade Haven biedt koeien een schaduwplek in de wei.

De overkapping wordt met de hand binnen een paar minuten open getrokken of dicht gedaan. Om de Shade Haven naar de juiste plek te kunnen brengen, volstaat een auto met trekhaak. Volgens de fabrikant kan de ‘parasol’ prima tegen windsnelheden tot 80 km/u.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.