Fullwood Packo verandert naam

Fullwood Packo heet vanaf nu Fullwood Packo Dairy Group. De nieuwe naam is volgens de melkmachinefabrikant een stap in een poging het wereldwijde marktaandeel te vergroten.

De Fullwood Packo Dairy Group is een nieuwe overkoepelende naam voor de voorheen aparte bedrijfstakken van het bedrijf. In de groep komen Fullwood Packo Ltd., Fullwood Packo NV, Fullwood Packo France SAS, Fullwood Packo CS, Fullwood Packo Ireland, Fullwood Packo B.V. en Fullwood Packo Innovation B.V. samen.

De groep heeft in totaal 355 mensen in dienst waarvan 110 in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn fabrieken in Ellesmere en Shropshire (UK), in het Belgische Zedelgem, in Ierland (Kanturk) en in Shanghai.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.