BVL voermengwagens met flexibele inhoud

BVL introduceert het Vario  Volume systeem voor de meeste van zijn getrokken voermengwagens.

Het Vario Volume systeem wordt hydraulisch omhoog gebracht om de mengkuip circa 30 centimeter te verhogen. Dit systeem kan het volume van de kuip van een voermengwagen met twee vijzels wel t0t 3,5 kuub vergroten. Zo kunnen grotere porties worden geladen zonder dat de wagen ‘overkookt’.

Wanneer het voer is gemengd kan de wand weer naar beneden om door lagere ruimten te kunnen rijden.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.