Takakita zelfrijdende hakselaar-balenpers

Het Japanse Takakita komt met de SMR1000 zelfrijdende hakselaar-balenpers met rupsaandrijving. Het is, logischerwijs, nog maar de vraag of deze machine ook in Nederland te zien zal zijn.

De machine is voorzien van een 72,1 kW (98 pk) dieselmotor en heeft een hydrostatische versnellingsbak. De capaciteit van de hopper bedraagt 1.000 liter en het gewicht van de machine is 4.610 kg zonder voorzetzetstuk

Het SMR-RC maisvoorzetstuk heeft een werkbreedte van 2 rijen. Ook is er een SMR-RH voorzetstuk van 2 meter breed leverbaar voor rijst en graan en een SMR-MH voorzetstuk van 1,80 meter breed voor zowel mais, rijst en graan.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.