SPACE: RMH zelfrijdende voer- en mestschuif

Uit de Israëlische fabriek waar de RMH-voermengwagens worden gebouwd is een opvallende zelfrijder gerold om het voer aan te schuiven. Het is een driewielige machine waarvan het enkele achterwiel stuurt, zodat scherp kan worden gedraaid.

De zelfrijder is voorzien van een kleine dieselmotor en een dieseltank die achter de bestuurder hangt, aan de rolbeugel. De bediening is niet meer dan twee rijpedalen en een stuur. Voor de schuif zijn er slechts twee mechanische ventielen om te heffen en de hoek te verstellen. Het voeraanschuifblad is verwisselbaar voor een brede verstelbare mestschuif.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.