Bomech bemester met exacte dwarsverdeling

De Nederlandse fabrikant van sleepvoetbemesters presenteert plaatsspecifieke bemesting met een exacte dwarsverdeling. De Alrena exactverdelers, vier stuks in totaal, kunnen worden geleverd op de bemesters in het segment van 18 tot 24 meter.

Het nieuwe concept met vier Alrena exactverdelers vermindert volgens Bomech de effectieve werkbreedte per verdeler. Daarnaast zorgt het nieuwe concept voor een verhoging van de efficiëntie waarmee drijfmest wordt aangewend, met name op het gebied van de exacte dwarsverdeling. Daarmee gaat een betere benutting van de voedingsstoffen gepaard.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.